ЦСКА излиза за поредния си мач в европейските клубни турнири.

...
ЦСКА излиза за поредния си мач в европейските клубни турнири.
Коментари Харесай

Всичко или нищо за ЦСКА срещу "Зоря"

ЦСКА излиза за следващия си мач в европейските клубни шампионати. В третия квалификационен кръг на Лига Европа за “червените” следва реванш против украинския “Зоря” Луганск.

Срещата може да гледате директно по bTV Action, на VOYO.BG и в уеб страницата btvnovinite.bg от 19:30 ч. през днешния ден (15 август).

Първият мач на стадион “Българска армия” приключи 1:1. Евандро беше прецизен за домакините, а украинският отбор изравни от дузпа, за която “червената” общественост у нас имаше искания, че е отсъдена пресилено.
Дискусионна дузпа лиши ЦСКА от победа против " Зоря " Луганск (ВИДЕО) 1:1 в мача на "Васил Левски "
Снимка: Lap.bg

Сега на ЦСКА следва тежко посещение в негостоприемната Украйна. Мачът ще се организира на “Славутич Арена” в Запорожие. “Зоря” е тим от град Луганск, само че в последните години там се водят военни сражения сред локалните националисти и съветски сепаратисти, тъй че градът не е подобаващ за сцена на мощни футболни страсти. Това не значи, че украинският отбор ще остане без поддръжка. Най-запалените почитатели нямат нищо срещу да пропътуват над 400 км, с цел да гледат любимците си, изключително в подобен значим мач.
ЦСКА дойде в Украйна. Феновете с куп забрани в Запорожие Гледайте мача на "червените " против "Зоря " на 15 август от 19:30 ч. директно по bTV Action
Очаква се българският тим да бъде подсилен от 600 последователи. Те ще имат опция да гледат момчетата на Люпко Петрович за билети с цена малко над 1 евро. Властите в града обаче ги предизвестиха да заобикалят връзки и провокации с локалните и даже предложиха да не се напуща хотелът.

Снимка: Lap.bg

На терена ЦСКА ще би трябвало да се приспособява към скорошните промени. Тимът отпътува за Украйна без досегашните си капитани Николай Бодуров и Рубен Пинто. Треньорът Люпко Петович завяи, че бранителят скапва дисциплината, а на Пинто няма доста игрови минути от началото на сезона.
ЦСКА потегли за Украйна без Бодуров и Пинто Гледайте реванша на "червените " против "Зоря " Луганск на 15 август директно по bTV Action
Треньорът на " Зоря " Виктор Скрипник още веднъж ще би трябвало да се оправя без огромната си звезда Артьор Громов, който е контузен.

Дали голът на непознат терен ще бъде коз за украинцинте? Или опитният европейски войник Люпко Петрович още веднъж ще откри метод да донесе наслада на " алените " почитатели?

Гледайте довечера (15 август) от 19:00 ч. директно по bTV Action, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР