ЦСКА и Локомотив (София) завършиха наравно 0:0 в мач от

...
ЦСКА и Локомотив (София) завършиха наравно 0:0 в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА и Локо завършиха наравно

ЦСКА и Локомотив (София) приключиха наедно 0:0 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, игран на стадион „ Българска войска “. 

През първото полувреме алените бяха тимът, който владееше повече топката имаше повече голови положения. Жираир Шагоян насочи първия прецизен удар преди да са изтекли 60 секунди, само че стражът на гостите избави. Последваха равностойни двайсетина минути, в които двата тима насочиха по няколко далечни изстрела, само че те не затрудниха двамата вратари.  В 37-ата минута Ненов излезе фронтално самичък против Бусато, само че бразилецът избави, а след края на офанзивата страничният рефер подвигна флага за засада. В 40-ата минута Шопов стреля отвън пеналта, само че Любенов улови. Веднага по-късно Маурисио Гарсес лиши топката и напредна по дясното крило, след което шутира в близкия ъгъл, само че кълбото се отби в лявата греда. Така двата състава се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

През втората част момчетата на Саша Илич продължиха да нападат и да търсят път към вратата на столичните железничари, които се бяха групирали добре в отбрана и се отбраняваха устойчиво. В 57-ата минута Шопов подаде към Шагоян, който проби по лявото крило и центрира остро, само че стражът на гостите избави. След още 5 игрови минути Браян Морено насочи топовен шут отдалеко, който мина на сантиметри над напречната греда. Веднага след тази обстановка колумбиецът напусна терена и на негово място се появи Бисмарк Чарлс. Последва и двойна промяна, при която в игра влязоха Марселино Кареасо и Иван Турицов на местата на Жираир Шагоян и Станислав Шопов. В 70-ата минута Вион центрира от корнер и Енес Махмутович с глава разтресе напречната греда, след което топката попадна на волето на Галин Минков, който стреля мощно от въздуха, само че над вратата. Натискът на армейците продължи и в 76-ата минута Махмутович направи хубаво подаване отдясно в наказателното поле към Гарсес, който стреля с глава, само че настрана от задачата. Малко по-късно последва центриране на Галин Минков отляво, само че Бисмар Чарлс не стигна до топката. В 84-ата минута Тибо Вион стреля отдалеко, само че право в ръцете на Любенов. Пет минути преди края в игра влезе Жеферсон Телес, който размени Гален Минков. Червените продължиха да нападат и в 88-ата минута Маурисио Гарсес подаде към Бисмарк Чарлс в наказателното най-малко, а ганайският нападател стреля, само че стражът на Локомотив и този път бе на мястото си и избави. До последната секунда алените не стопираха да търсят надвит гол, като Махмутович бе арестуван в наказателното поле, само че основният съдия реши, че няма съображение да уточни бялата точка, а даде финален съдийски сигнал. По този метод срещата завърши при нулево тъждество.

Следващият мач на ЦСКА е на 12 ноември (събота), когато отборът ни гостува на Черно море (Варна). Двубоят на стадион „ Тича “ е с начален час 15:00 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР