ЦСКА и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в мач

...
ЦСКА и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в мач
Коментари Харесай

Акрапович се изправя срещу машината, която създаде

ЦСКА и Локомотив Пловдив излизат един против различен в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата стартира в 17:30 часа и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, а в Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно минута по минута.

Бруно Акрапович ще се изправи за първи път против някогашния си тим, с който завоюва две Купи на България и една Суперкупа на страната, а това покачва интереса към конфликта на "Българска войска ", след който изгубилият малко или доста ще остане отвън битката за купата.

Интригата идва и от обстоятелството, че всички в треньорския щаб на "смърфовете " са някогашни играчи на ЦСКА - Александър Тунчев, Георги Илиев, Йордан Юруков и Стоян Колев.

Според капитана на гостите Димитър Илиев двата тима са равностойни, макар по-големите финансови запаси на противника. Изходът на дуела зависи най-много от това кой с каква конфигурация ще излезе ", счита футболист №1 на България за предходната година.

Добрата вест в ЦСКА е завръщането на Амос Юга, който изтърпя наказването си. До последно обаче Пенярянада и Жеферсон ще са под въпрос, а Акрапович се надява най-малко да може да ги употребява за едно полувреме. В дните преди през днешния ден стана ясно, че управлението обмисля да предложи нов контракт на 35-годишния капитан Петър Занев.

Локомотив Пловдив е в най-дълга серия без загуба в елита. Само ЦСКА и Арда имаха по-големи, само че те бяха прекратени в предишния кръг.

Диниш Алмейда и Парвиз Умарбаев се завръщат след санкции, само че изчезнали в София ще са контузените Мартин Луков и Лукас Масоеро. Травмата на вратаря Луков е тежка и по тази причина клубът притегли Ивайло Василев, който до Нова година бе част от Локовотив София. Новото попълнение от Перу Уртадо може би няма да играе, защото не се знае дали има към този момент картотека.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР