ЦСКА и Локомотив Пловдив дават старт на четвъртфиналите в турнира

...
ЦСКА и Локомотив Пловдив дават старт на четвъртфиналите в турнира
Коментари Харесай

ЦСКА и Локо Пд дават старт на 1/4-финалите за Купата на България в интригуващ сблъсък на Армията

ЦСКА и Локомотив Пловдив дават старт на четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. Несъмнено това е най-интригуващият мач от тази фаза на конкуренцията, а двата тима ще повторят финала от 2020 година, когато „ черно-белите “ победиха с трофея след осъществяване на дузпи.

Двубоят на стадион „ Българска Армия “ е от 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата в София.

„ Червените “ са настоящи първенци в конкуренцията, откакто завоюваха последното издание на конкуренцията след триумф над Арда с 1:0. ЦСКА влиза в срещата в серия от две следващи победи след издънката на старта на втория полусезон с Локомотив София. Отборът надигра поредно Славия и Ботев Враца надлежно с 3:2 и 4:0, като е на четири точки от лидера в класирането Лудогорец.

Локомотив Пловдив, от своя страна, завоюва семейството си на Царско село с 1:0, откакто преди този момент бе отстъпил на Левски с 1:2 като посетител. Играчите на Александър Тунчев към този момент победиха „ алените “ на техен стадион през акцията след страховит триумф с 3:1 след хеттрик на Георги Минчев, който напусна клуба през зимата.

Важността на мача е огромна и за двата тима, които сигурно ще вложат оптимални старания, с цел да доближат до последния дуел в шампионата. Сблъсъкът на скамейките също ще е завладяващ, откакто ученикът се изправя против учителя. Треньорът на „ смърфовете “ Александър Тунчев на два пъти игра под управлението на Стойчо Младенов на „ Армията “.

Наставникът на „ алените “ няма да може да разчита за този мач на контузените Федерико Варела, Браян Морено и Ахмед Ахмедов. При столичани няма осъдени, а още веднъж като титуляр се чака да излезе новото попълнение Маурисио Гарсес.

Треньорът на „ черно-белите “ Александър Тунчев получи неприятна вест в навечерието на дуела, откакто разбра, че няма да може да употребява Лукас Салинас. На негово място се чака да започва Венсан Марсел, а в нахлуване още веднъж ще са Димитър Илиев и Преслав Боруков.

Едно е несъмнено, чака ни завладяващ мач, който може да не се реши и в постоянните 90 минути.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР