ЦСКА и Левски се изправят в първи сблъсък помежду си

...
ЦСКА и Левски се изправят в първи сблъсък помежду си
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Левски

ЦСКА и Левски се изправят в първи конфликт между тях за новия сезон. И двата тима демонстрират добра форма от началото на сезона и разделят първото място в класиране с еднакъв брой точки, като " червените” са с по-добра голова разлика. Макар и в 10-ия кръг на шампионата, дуелът може да има решаващо значение за цялото състезание.
Битката стартира в 17:00 часа и ще се играе на стадион " Васил Левски ". Следете ЦСКА - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg .
Дербито може да се окаже разковничето за бъдещите борби в Първа лига и да покаже имат ли капацитет отборите да са действителна конкуренция за хегемона Лудогорец до края на сезона. При възможен триумф един от двата тима ще има опция да дръпне с 3 точки пред другия, както и на 5 пред разградчани. Равенство като краен резултат би устройвало най-вече точно българския първенец, защото след края на този кръг може да се окаже, че има три тима с еднакъв брой точки.
ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА ЦСКА - ЛЕВСКИ
Тази среща поставя и началото на една много тежка серия за " сините”, от която е извънредно значимо за какъв брой точки ще съумеят да се преборят и каква игра ще покажат. След дуела с " червените” имат домакинство на Славия, а след паузата за националните тимове следва тежко посещение на Лудогорец. Точно тези три мача могат да покажат до каква степен може да стигне Левски през този сезон. За ЦСКА срещите по-късно са много по-леки - посещение на Септември в София и домакинство на Етър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР