ЦСКА и Арда завършиха при резултат 0:0, а по този

...
ЦСКА и Арда завършиха при резултат 0:0, а по този
Коментари Харесай

ЦСКА в най-добра форма в родния елит

ЦСКА и Арда приключиха при резултат 0:0, а по този метод " армейците " пропуснаха шанса да бъдат едноличен водач след изиграването на половината мачове от постоянния сезон в efbet Лига. Черно море и Локомотив (Пловдив) към този момент изиграха по 15 мача и имат надлежно 32 и 31 точки, а " алените " са с 29 и при триумф в отсрочения мач с Етър, те ще могат единствено да се изравнят по точки с водача.

Единственият тим, който може да изпревари Черно море и вероятно ЦСКА, е съставът на Лудогорец, който е с 3 мача по-малко и в случай че успее да вземе три победи, ще събере 33 точки в своя актив. Това обаче е малко евентуално, с оглед неприятната форма на " орлите ".
 Снимка 639461
Източник:

Статистиката демонстрира, че ЦСКА е тимът в най-хубава форма в шампионата. Като имаме поради многото отсрочени мачове сега, единствената база, на която можем да стъпим малко по-обективно, е в случай че вземем класирането за последните 10 мача на всички тимове.

В тях ЦСКА записа 7 победи, 3 равенства и е единственият непобеден тим в този интервал. " Червените " победиха Ботев (Враца), Берое, ФК ЦСКА 1948, Ботев (Пловдив), Локомотив (София), Локомотив (Пловдив) и Пирин, а хиксовете бяха против Черно море, Левски и Арда.

Ето по какъв начин би изглеждало класирането, в случай че се гледат последните 10 дуела на всички тимове:
 Снимка 639556
Виждаме, че ЦСКА е едноличен водач с 24 точки. Втори е Лудогорец с 21, а Арда и Левски имат по 20. В тези мачове " армейците " и Арда са позволили минимум голове - по 4, а Лудогорец и Ботев (Пд) са отбелязали най-вече попадения - по 24. Берое и Локо (Сф) са инкасирали по 18 гола, а столичните " железничари " са се разписвали и минимум пъти - едвам 5.
 ЦСКА - Арда 0:0 в дуел от efbet Лига
Арда спря устремилия се към върха ЦСКА - без голове на " Армията "

" Армейците " останаха на 3 точки от върха

Забелязва се и спадът във формата на Черно море и Локо (Пд), които в това класиране заемат 5-о и 6-о място, а това разреши на ЦСКА да се приближи до двата отбора във краткотрайното класиране.

ЦСКА значително обезврежда слабия старт на сезона и към този момент още веднъж е с цялостна мощ в битката за купата. Ако наклонността в шампионата се резервира, доста скоро " армейците " и Лудогорец ще се откъснат още веднъж в класирането и ще бъдат единствените кандидати за златните медали.
 Ел Маестро: Равенствата постоянно са неудовлетворителен резултат за ЦСКА
Ел Маестро: Равенствата постоянно са неудовлетворителен резултат за ЦСКА

" Трябва да бъдем по-клинични в завършващата фаза "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР