ЦСКА грабна бронзовите медали в Националната баскетболна лига, след като

...
ЦСКА грабна бронзовите медали в Националната баскетболна лига, след като
Коментари Харесай

Президентът на Рилски се заяде с ЦСКА: Тази зала им е голяма, те имат 20 фена

ЦСКА сграбчи бронзовите медали в Националната баскетболна лига, откакто победи изрично в два мача Рилски състезател в серията за третото място. Това очевидно не се хареса изключително на президента на отбора от  Самоков инж. Петър Георгиев, който атакува „ армейците “ след края на конфликт №2 в тяхната зала в столицата.

„ Някои тимове не играят феърплей по отношение на останалите, тъй като до Нова година играят с един състав, а след Нова година взимат скъпи играчи и обръщат шампионата. Това не е добре за баскетбола. Разбира се, че и ние можехме да създадем такова нещо, обаче е в полза на феърплея, в случай че играеш през целия сезон със същия състав. Да изгоня трима души от тези, които са играли, и да взема трима с по-високи заплати и да скапва всичко? 

В тази зала тук, в която не би трябвало да се играе баскетбол. Виждате, железни винтове - такава зала в света няма. Да се играят полуфиналите и финали, откакто имаме устав, в който написа, че в зала под 500 индивида не може да се играе баскетбол. За тая аудитория, която имат ЦСКА, и тази зала е огромна, тъй като имат 20 души. “, сподели Георгиев.

Цялото изявление с президента на Рилски състезател, вижте - ТУК!

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР