ЦСКА готви сензационен трансфер с привличането на национала Георги Миланов.

...
ЦСКА готви сензационен трансфер с привличането на национала Георги Миланов.
Коментари Харесай

ЦСКА готви трансферна бомба, привлича любимец на Гриша Ганчев!

ЦСКА готви ефектен трансфер с привличането на национала Георги Миланов. „ Червените” към този момент са провели предварителни диалози с халфа. Вероятността Миланов да заиграе на „ Армията” не е по никакъв начин дребна, макар че той е мечтан и от няколко съветски клуба. След края на сезона Миланов напуща ЦСКА (Москва) и става свободен сътрудник. Така българският ЦСКА няма да заплаща трансферна сума на едноименния съветски отбор. Преди няколко дни треньорът на московските „ армейци” удостовери, че изтичащият контракт на българина няма да бъде възобновен. Миланов изкара 5 години в съветската столица, в които изигра общо 138 мача и вкара 6 гола.

Футболист №1 на България за 2012 година бе продаден на ЦСКА (Москва) от Литекс за към 3 млн. евро през 2013 година Миланов е артикул на школата на „ оранжевите” и е извънредно признателен на Гриша Ганчев за развиването си и получения късмет да заиграе в огромно състезание с много висока заплата. Наскоро националът за следващ път изрази респекта си към Ганчев и призна, че в България би играл само за неговия тим, който в този момент е ЦСКА.

Миланов ще изчака още няколко седмици, с цел да реши коя оферта ще е най-хубава за него. Халфът се усеща чудесно в Москва, само че казусът е, че не влиза в проектите нито на съветския ЦСКА, нито на останалите грандове от съветската столица. Към него има предложения от по-непретенциозни тимове от локалния шампионат, разкрива мениджърът му. Очаква се най-късно до един месец Миланов да вземе решеш за бъдещето си, като вратите на „ Българска армия” с необятно отворени за един с любимците на Гриша Ганчев.

За да заиграе в българското състезание, халфът ще би трябвало да направи значителен компромис със заплатата си. Според данни от 2015 година той е получавал по 460 000 евро на сезон в Русия, което прави по към 38 000 евро на месец. След това заплатата на Миланов и останалите му сътрудници в тима бе понижена поради финансовата рецесия в страната, само че българинът въпреки всичко получаваше сума в порядъка на 30 000 евро.

От ЦСКА няма по какъв начин да заплащат сходна заплата на Миланов, като „ червените” могат да му предложат най-много 15-20 хиляди евро на месец. Голям коз за „ червените” е фактът, че УЕФА позволи тима до присъединяване в Лига Европа и Миланов още веднъж може да се изявява на европейските терени.

“България днес”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР