ЦСКА е отрязал категорично италианския Верона за една от звездите

...
ЦСКА е отрязал категорично италианския Верона за една от звездите
Коментари Харесай

ЦСКА не прие оферта от Верона за Тобиас Хайнц

ЦСКА е отрязал изрично италианския Верона за една от звездите на " Армията " - Тобиас Хайнц, написа през днешния ден в. " Мач Телеграф ", базирайки се на сигурен източник от клуба. 

" Червените " били подготвени да водят договаряния за възможна продажба на норвежеца, само че единствено при избрани финансови условия. Офертата, която пристигнала от Верона, се видяла прекомерно ниска на " алените " шефове, които небрежно отрязали мераците на италианския отбор, който резервира с ужасни страдания мястото си в Серия А.

На " Армията " не чакат, че Верона ще възобнови договарянията за Тобиас Хайнц преди приключването на трансферния прозорец, тъй като разминаването във финансово отношение е доста огромно.

Припомняме, че Тобиас Хайнц пристигна на " Армията " при започване на годината и бързо се трансформира в главен футболист на ЦСКА.

Иначе двата клуба се сблъскаха това лято още един път в трансферна борба. И ЦСКА, и Верона пробваха да привлекат родния национал Никола Илиев, който изигра страховит сезон за Примаверата на Интер. Желанието им беше да вземат чартърен атакуващия халф, само че явно и двата клуба няма да съумеят да вземат надарения футболист.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР