ЦСКА е на път да осъществи поредния си трансфер дни

...
ЦСКА е на път да осъществи поредния си трансфер дни
Коментари Харесай

ЦСКА не спира с трансферите, взима чуждестранен вратар

ЦСКА е на път да реализира следващия си трансфер дни преди подновяването на шампионата в българското състезание. Вратарят Гжекож Сандомиерски ще продължи кариерата си на „ Българска Армия “, твърди „ sportowefakty “.

Според информацията, Сандомиерски към този момент е договорил персоналните си условия с ЦСКА. 28-годишният вратар ще разтрогне контракта си с Краковия по взаимно единодушие и ще продължи кариерата си в ЦСКА.

Договорът на Сандомиерски с Краковия изтичаше на 30 юни, само че той отхвърли да го възобнови.

Сандомиерски бе неизменим титуляр на вратата на Краковия през сезоните 2015/16 и 2016/17, само че загуби мястото си в състава от началото на актуалната акция.

Той даже не попадна в групата на Краковия за зимната подготовка на отбора и тренираше с втория отбор на поляците.

Преди подновяването на полския шампионат той бе изваден от състава на Краковия и не получи картотека за втория дял от шампионата.

Амбицията на Сандомиерски е да се пребори за място в националния тим на Полша за Световното състезание в Русия.

В ЦСКА той ще има добре познатата конкуренция на Витаутас Черниаускас, който също игра в полското състезание, само че за Корона Киелце.

Кариерата на Сандомиерски стартира в Ягелония Бялисток, а от 2011 до 2014 се води в белгийския Генк. През този интервал е преотстъпван на три пъти в тимовете на Ягелония, Блекбърн и Динамо Загреб. На процедура той няма нито един формален мач за Генк.

През 2014/15 играе в Завиша Бидгошч, а от 2015 година е част от отбора на Краковия.

Той също по този начин има три мача за националния тим на Полша. Той бе трети вратар за полския народен тим на Европейското състезание през 2012 година.

Сандомиерски ще се трансформира в четвъртия поляк, който ще играе в българския шампионат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР