ЦСКА домакинства на Славия в пореден мач от плейофната фаза

...
ЦСКА домакинства на Славия в пореден мач от плейофната фаза
Коментари Харесай

ЦСКА приема Славия с идея да се върне на победния път

ЦСКА семейства на Славия в следващ мач от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на стадион " Българска войска " е с начален час 20:00 часа.

Вчера " алените " отпразнуваха 74 години от основаването си, а от клуба оповестиха точно на годишнината, че към този момент се подхващат действителни дейности за градежа на стадион " Българска войска ". Треньорът Алън Пардю ще да може да разчита за дуела с " белите " на Жеферсон, Тибо Вион, Иван Турицов и Греъм Кери, които се завръщат след санкции, до момента в който Амос Юга остава отвън сметките му за днешния мач.

Наставникът на Славия ще може да заложи на Светослав Вуцов под рамката, а Борислав Цонев и Христо Попадийн до последно ще са под въпрос. През седмицата се появиха информации, че Барселона се интересува от юношата на " белите " Мартин Георгиев, а президентът на клуба Венцеслав Стефанов съобщи, че Иван Ивано има бъдеще като треньор в Славия, откакто класира отбора до 18 години на финала за Купата на БФС. От друга страна " белите " са с една победа от последните си шест мача за състезание.
 Заря за рождения ден на ЦСКА
Заря за рождения ден на ЦСКА

Феновете празнуват
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР