ЦСКА 2 : 0 Славия 57′ ГООЛ ЗА ЦСКА!! 2:0!

...
ЦСКА 2 : 0 Славия 57′ ГООЛ ЗА ЦСКА!! 2:0!
Коментари Харесай

ЦСКА - Славия 2:0, Мено Кох удвоява червената преднина


ЦСКА

2: 0

Славия
 57′
ГООЛ ЗА ЦСКА!! 2:0! МЕНО КОХ!
56′
Дауда Бамба напуща терена, с цел да бъде сменен от Дюкенс Назон.
56′
Станислав Шопов излиза, влиза Джонатан Линдсет.
55′
ГООЛ ЗА ЦСКА! МАУРИСИО ГАРСЕС! 1:0!  Радост обзе стадион " Българска войска " в 55-ата минута, когато селекцията на Саша Илич доближи до откриващото попадение в мача. Всичко стартира от страхотния пробив на Дауда Бамба, който мина като на церемониал през слисаната защита на Славия. Последва доста тежък шут на африканеца, който с тъга бе блокиран от Светослав Вуцов. За злощастие на най-стария столичен клуб, отбитата топка попадна в краката на дебнещия Маурисио Гарсес, стрелял неспасяемо в опразнената мрежа.
47′  Снимка 587114
Източник:
47′
На полувремето Саша Илич взе решението да направи рокада в центъра на своята защита, където Енес Махмутович отстъпи мястото си на Мено Кох.
45′

45′
ПОЧИВКА!
44′  Снимка 587116
Източник:
42′
Голмайсторът на ЦСКА от началото на акцията - Маурисио Гарсес, пожела да вземе нещата в своите крайници, откакто в 42-ата минута навлезе от фланга и реши да насочи удар с левия си крайник. Светослав Вуцов беше добре пласиран и улови изстрела по тревата.
41′
Дауда Бамба даде вяра на " алените " почитатели, отваряйки огромна крачка, с цел да изпревари последния в отбраната на Славия - Венци Керчев. В последна сметка стремежът му не приключи с нещо запаметяващо се.
36′
Кристиян Добрев насочи нещо приблизително сред удар и подаване, което се трансформира в детска игра за отразяване от стража на ЦСКА.
27′
" БЕЛИ " ПРЕТЕНЦИИ ! От лагера на гостите имаха съществени искания към рефера Волен Чинков, карайки го да прегледа с ВАР обстановката, при която откъсващият се Тони Тасев бива съборен от последния в отбраната на ЦСКА - Иван Турцов. Арбитърът реши, че доводи за сходни дейности и червен картон за национала са несъстоятелни.
 Снимка 587115
Източник:
26′
НГУЕНА! ЦСКА контролираше топката, само че за повторно падна в жертва на " бяла " контраофанзива в 26-ата минута. Пробив на Тони Тасев започва зад центъра, а откакто загуби борбата с Турицов, Галин Иванов продължи офанзивата на Славия. Опитният футболист доста хитро видя присъединилия се зад тила му Нгуена, а халфът насочи прекрасен изстрел, който беше отразен с опитност от Бусато.
21′
Решителна интервенция в наказателното поле на Славия от Емил Виячки, която предотврати много по-неприятни моменти за " белите ".
14′
ШАНС ЗА ГОСТИТЕ ! Славия пропусна първия огромен късмет в мача. Той стана факт след пробив на Тони Тасев и опит за остро подаване в наказателното поле на ЦСКА. " Армейците " бяха хванати неподготвени, само че за техен шанс Кристиян Добрев закъсня със стотни от секундата, с цел да може да засече в мрежата на Бусато.
 Снимка 587112
Източник:
10′
Липса на задоволително забавни положения пред двете порти. Средната зона на терена е мястото, където " червени " и " бели " сътворяват най-вече на брой неверни подавания.
3′
Двата тима не изгубиха ненужно време в изследване, а мигновено заложиха на пряк футбол, който напълно скоро да им даде и нужния голов резултат. Активни в редиците на ЦСКА бяха Слави Шопов и Дауда Бамба, до момента в който Тони Тасев не спираше да пресира " алените " централни бранители.
1′

1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!
 Снимка 587113
Източник:
Състав 1 Густаво Бусато 21. Светослав Вуцов 2. Юрген Матей - капитан 3. Ертан Томбак 19. Иван Турицов 23. Емил Виячки 22. Енес Махмутович 37. Венцислав Керчев 6. Християн Петров 4. Людовик Соарес 21. Амос Юга 93. Кемело Нгуена 15. Тибо Вион 77. Георги Вълчев 27. Маурисио Гарсес 71. Кристиян Стоянов 11. Лазар Туфегджич 88. Тони Тасев 8. Станислав Шопов 11. Кристиан Добрев 30. Дауда Бамба 33. Галин Иванов - капитан Треньор Саша Илич Златомир Загорчич Резерви 25. Димитър Евтимов 1 Георги Петков 16. Асен Дончев 9. Ахмед Ахмедов 7. Джонатан Линдсет 8. Емил Стоев 4. Мено Кох 17. Ерол Дост 28. Браян Морено 73. Иван Минчев 9. Дюкенс Назон 55. Константин Чешмеджиев 5. Брадли Де Нойер 5. Петър Долапчиев
Отборите на ЦСКА и Славия се изправят един против различен в един от най-интересните конфликти от 10-ия кръг на efbet Лига. Столичното дерби ще се играе на стадион " Българска войска " и стартира в 17:45ч. Главен арбитър на дуела ще Волен Чинков.

Двата отбора влизат в този мач от позицията на трети и осми във краткотрайното класиране на шампионата. " Армейците " не престават да са без загуба в състезание този сезон и ще търсят нов триумф, с който да нападат върха. Междувременно в последните си 10 гостувания на " Армията " за състезание Славия записа 8 загуби и 2 равенства. За този интервал гостите вкараха едвам 4 гола.
 Славия страда доста против ЦСКА на
Славия страда доста против ЦСКА на " Армията "

8 победи и 2 равенства в последните 10 мача там

Две от най-новите попълнения на ЦСКА Жираир Шагоян и Марселино Кареасо няма да играят в идното в неделя столично дерби против Славия. Причината за отсъствието на двамата от групата на " алените " за мача е закъснение в обработването на документите им.



Славия също се намира в добра форма, като от 7 мача в шампионата досега е спечелил 5 и е позволил 2 провали. В предходния кръг " белите " надиграха тима на Локомотив (София) с 2:1 в трагичен мач на стадион " Александър Шаламанов " в " Овча купел ".
 Заги дефинира групата на Славия за столичното дерби с ЦСКА
Заги дефинира групата на Славия за столичното дерби с ЦСКА

Ето цялата група на " белите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР