Донован Мичъл и Кливланд Кавалиърс взеха предимството на домашния корт

...
Донован Мичъл и Кливланд Кавалиърс взеха предимството на домашния корт
Коментари Харесай

Кавс и Мавс се опитват да запазят предимството на домашния корт в мач 3 срещу Селтикс и Тъндър

Донован Мичъл и Кливланд Кавалиърс взеха преимуществото на домашния корт с победа в мач 2 в Бостън, по същия метод както Лука Дончич и Далас Маверикс го направи в Оклахома Сити.

Сега Кавс и Мавс ще се опитат да запазят това преимущество против първите сложени във всяка конференция в съответния мач 3 вкъщи в събота.

Селтикс, който имаше най-хубав връх в НБА, имаше същия проблем в първия кръг, губейки мач 2 от Маями, преди да завоюва последните три мача от серията.

„ Никой не е надвит или изтърван “, сподели Джейсън Тейтъм, който означи 25 точки при загубата на Бостън със 118-94. „ Никога не искаш да губиш в плейофите. Можем да се поучим от него. Разбрахме. Светът мисли, че в никакъв случай не би трябвало да губим. Трябва да печелим всеки мач с 25. И няма да е по този начин от самото начало. “

Това се повтаря и за Далас. Мевс, сложени под пето място в Западната конференция, изгубиха първия мач от Лос Анджелис Клипърс, преди да бъдат разграничени, което в последна сметка се трансформира в победа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР