ЦСКА 1948 приема Левски на старта на плейофите в efbet

...
ЦСКА 1948 приема Левски на старта на плейофите в efbet
Коментари Харесай

Левски ще гони третото място и първа победа над ЦСКА 1948 през сезона

ЦСКА 1948 приема Левски на старта на плейофите в efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 20:00 часа в Бистрица и ще се предава директно по DIEMA SPORT. В сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела онлайн. 

" Сините " ще преследват първа победа против този противник през сезона, а възможен триумф ще приближи тима на две точки третото място в класирането, което все още се заема от днешния им противник. ЦСКА 1948 надделя Левски с 1:0 вкъщи в постоянния сезон, а срещата на " Георги Аспарухов " приключи 0:0. 

Днешният хазаин несъмнено не се намира в добра форма. Отборът на Тодор Янчев подреди четири следващи мача без победа във всички шампионати. През седмицата " алените " се класираха за финала за Sesame Купа на България с гол в 118-ата минута на продълженията против Локомотив София, като в постоянното време срещата приключи 1:2 за гостите от " Надежда ". 

Левски беше в серия от 10 мача без загуба, само че отстъпи с 0:1 на Локомотив Пловдив в последния си мач от постоянния сезон. И двата тима преследват класиране в евротурнирите, като все още се намират в отлични изходни позиции. 

Треньорът на домакините Тодор Янчев има съществени проблеми в окомплектоването на своя състав. Аут поради санкции са Ангел Лясков, Октавио и Светослав Диков. С травми са Джонатан, Райън Бидунга и Евгений Сердюк. Така единствената опция на върха на офанзивата остава Александър Колев. Очаква се в предни позиции да му оказват помощ Педриньо, Георги Русев и Радослав Кирилов. 

Добрата вест за наставника на " сините " Елин Топузаков е завръщането в състава на Андриан Краев и Филип Кръстев. Двамата ще заемат местата си в средата на терена, а Ивелин Попов още веднъж ще работи зад нападателя Рикардиньо. По крилата ще нападат Уелтън и Роналдо. Аут заради травма продължава да бъде Хосе Кордоба. 

От ЦСКА 1948 отпуснаха едвам 250 билета за почитателите на " сините ", които бяха изчерпани много бързо. Очаква се на стадиона да има доста повече последователи на столичния гранд. 

Главен арбитър на мача е Георги Гинчев. 

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР