ЦСКА 1948 приема Черно море в късния неделен мач от

...
ЦСКА 1948 приема Черно море в късния неделен мач от
Коментари Харесай

Черно море ще опита да обърка сметките на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 приема Черно море в късния неделен мач от програмата на efbet Лига. Двубоят в Бистрица започва в 20:15 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересното от срещата. 

Победа ще остави " алените " на върха във краткотрайното класиране, което е много условно поради многото отсрочени мачове в шампионата. В същото време за " моряците " се завръща Илиан Илиев, който изтърпя наказването си и ще дава инструкции на своите играчи от пейката. 

В състава на домакините няма съществени кадрови проблеми и треньорът Любослав Пенев ще може да разчита на всичко най-хубаво. Очаква се в състава да се завърна Евгений Сердюк, който ще се изправи против някогашните си съотборници. Отново доста ще се разчита на Ивайло Чочев. 

Наставникът на " моряците " Илиан Илиев няма да може да разчита на няколко от своите футболисти за визитата в Бистрица. Аут заради травми са капитанът Даниел Димов и Лъчезар Димитров. Извън групата останаха още Мазир Сула и Исмаил Иса. 

Главен арбитър на мача е Георги Димитров. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР