ЦСКА 1948 победи Локомотив Пловдив с 1:0 в мач за

...
ЦСКА 1948 победи Локомотив Пловдив с 1:0 в мач за
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 победи Локомотив (Пловдив), Наумов спаси две дузпи

ЦСКА 1948 победи Локомотив Пловдив с 1:0 в мач за систематизиране на местата от 7-о до 10-о в efbet Лигата.

Ивайло Чочев означи единствения гол през първата частна стадиона в Бистрица, а гостите от Пловдив може да съжаляват, че не взеха най-малко точка, откакто след почивката пропуснаха две дузпи посредством Парвиз Умарбаев и Бирсент Карагарен. 

Победата изравни ЦСКА 1948 с Локомотив по точки, като двата тима имат по 36 и изостават с точка от седмия Берое.

Първата част бе равностойна, само че домакините нападнаха по-опасно и стигнаха до гол. В 36-а минута Георги Русев стреля към опразнената врата, само че Бидунга почисти пред голлинията в корнер, а след центрирането от ъглов удар на Георги Русев най-добре пласиран в наказателното поле бе Ивайло Чочев, който с глава не остави шансове на Пиргов и означи единственото попадение в мача. 

Гостите от Пловдив започнаха доста по-агресивно втората част. Треньорът на отбора Александър Томаш направи две промени на почивката, като включи в игра Марсел и Боруков на мястото на Салинас и Димитър Илиев в опит да ускори остротата в нападателен проект.

В 66-а минута реферът Валентин Железов отсъди първи 11-метров углавен удар за Локомотив за игра с ръка на Емил Мартинов. Парвиз Умарбаев стреля мощно, само че стражът на " алените " Даниел Наумов избави, а при добавката Бидунга вкара на празна врата. Реферът обаче анулира попадението с претекста, че Бидунга е навлязъл в наказателното поле преди осъществяването на дузпата.

В 75-а минута Железов уточни за повторно бялата точка за нарушаване на Марио Топузов против Петър Витанов. Този път с отговорността се нагърби Бирсент Карагарен, само че Наумов уцели ъгъла и още веднъж избави.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР