ЦСКА 1948 организира благотворителен търг в подкрепа на младия футболист

...
ЦСКА 1948 организира благотворителен търг в подкрепа на младия футболист
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 организира благотворителен търг в подкрепа на болно дете

ЦСКА 1948 провежда благотворителен търг в поддръжка на младия футболист Стивън Бориславов, който до неотдавна бе част от школата на Левски и игра за юношите, родени през 2007 и 2008 година Стиви е изправен пред диагнозата Сарком на Юинг. Битката му с нея минава през лекуване в Германия, което би коствало на фамилията му непостижимата сума от 200 хиляди евро.

Сарком на Юинг е тип рак, формиращ се в костите или меките тъкани. Симптомите включват отичане и болежка в региона на тумора, тресчица и костна фрактура. Усложненията може да включват плеврална ефузия и параплегия. Лечението постоянно включва химиотерапия, радиотерапия, хирургическа интервенция и трансплантация на стволови кафези.

Ето какво написаха от клуба:

От клуба имаме вяра, че дружно сме по-силни и настъпи миг още веднъж да го потвърдим! Клубните пристрастия нямат значение, когато над всичко стои една голяма идея!

В благотворителния търг на „ алените “ може да се включи всеки, който има предпочитание да наддава за фланелките, с които част от футболистите в състава на ЦСКА играха през миналия сезон в efbet Лига и шампионата за Купата на България.

Ангел Бастунов (черна), Ивайло Климентов (черна), Денислав Александров (червено-бяла), Лазар Марин (червено-бяла), Михаил Минков (червена), Димитър Митков (черна), Борислав Дамянов (червена), Серкан Юсеин (червена), Димо Атанасов (червено-бяла) – вземете фланелката на своя любим и наедно с това сторете положително!

Търгът стартира в 14:00 ч. на 9 февруари и ще завърши в 18:00 ч. на 13 февруари, като всички почитатели, които имат предпочитание да оказват помощ, могат да наддават в мненията под фотосите на фланелките на всеки един от футболистите във Фейсбук страницата на клуба в албума „ Благотворителен търг в поддръжка на Стивън Бориславов! “. Началната цена на всяка фланелка е 50 лева

Заедно можем, Армейци!

Очакваме вашата интензивност! Включете се в благотворителния търг в поддръжка на младия футболист!

Стиви има потребност от нашата помощ!

Банкова сметка за дарения за Стиви:

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР