ЦСКА 1948 и Септември (София) излизат тази вечер един срещу

...
ЦСКА 1948 и Септември (София) излизат тази вечер един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще се връща към победите срещу младия Септември

ЦСКА 1948 и Септември (София) излизат довечера един против различен в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Бистрица е с начален час 19:30, а основен арбитър на срещата ще бъде Станимир Тренчев. 

Домакините от ЦСКА 1948 ще желаят да се завърнат към победния път, откакто в предходния мач позволиха загуба от Ботев (Пловдив). Момчетата на Любо Пенев започнаха по прелестен метод сезона, като в първите 7 дуела нямаха проваляне и бяха един от най-хубавите представящи се отбори в елита. 

В последните си три мача обаче формата на “червените ” поспадна и те позволиха 2 загуби - против ЦСКА - София и Ботев (Пловдив). Сега пред столичния отбор ще стои нелеката задача да прекъсне отрицателната серия против младия тим на Септември. 
27  ЦСКА 1948 - Локомотив (София)
Може би най-важната вест в селекцията на ЦСКА 1948 е, че Любо Пенев ще може да разчита на най-новия си нападател Евгений Сердюк. Украинецът пристигна от Черно море при започване на септември, само че поради проблеми с документите пропусна дуелите с Берое и Ботев. 
 Любо Пенев: Сердюк ще играе на следващия ден, имаме уредена контрола за паузата Любо Пенев: Сердюк ще играе на следващия ден, имаме уредена контрола за паузата
Сега новото острие на “червените ” е изцяло подготвен, а Пенев призна, че нападателят наложително ще запише минути в днешната среща.

Септември има единствено два триумфа през актуалната акция, пристигнали над Ботев (Пд) и Берое с по 3:1. Възпитаниците на Славко Матич ще създадат всичко допустимо да запишат нови точки към своя актив, които могат да се окажат доста скъпи за отбора на по-късен стадий от сезона.

Отборът се раздели с един от най-перспективните си млади футболисти Симеон Александров, който мина в ЦСКА - София. На негово място обаче бяха привлечени юношата на Левски Мартин Петков, както и нападателят Радослав Живков, който дойде чартърен от " Армията ".

Матич няма съществени кадрови проблеми с контузени или осъдени играчи и ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на изненада против ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 - СЕПТЕМВРИ

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948: Наумов, Фуртадо, Даскалов, Елитон, Джонатан, Умарбаев, Чочев, Октавио, Кирилов, Русев, Сердюк

СЕПТЕМВРИ: Шейтанов, Стойчев, Миланов, Арсов, Николов, Чандъров, Тодоров, Костадинов, Стоянов, Кабов, Петков

СТАДИОН: " Витоша ", Бистрица
СЪДИЯ: Станимир Тренчев
НАЧАЛО: 19:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР