ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха наравно 2:2 в интригуващ сблъсък

...
ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха наравно 2:2 в интригуващ сблъсък
Коментари Харесай

Чочев качи ЦСКА на върха! Лудогорец сгреши фатално в Бистрица

ЦСКА 1948 и Лудогорец приключиха наедно 2:2 в завладяващ конфликт от плейофите на efbet Лига. Разградчани остават втори в класирането с точка зад първия ЦСКА, а до края има единствено два кръга. ЦСКА 1948, който играе своите домашен мачове в Бистрица е трети и към този момент е с една точка пред четвъртия Левски.

През първото полувреме голове не паднаха, само че двата тима бяха оставили забавното за след почивката. Спас Делев откри за „ орлите “ още минута след подновяването на играта. В 58-а минута Педриньо се възползва от неточност в отбраната на гостите и изравни.

Радостта на домакините обаче бе за малко, тъй като още в една от ответните офанзиви Кирил Десподов още веднъж изведе Лудогорец напред. При гола вратарят Даниел Наумов се контузи, което беше спомагателна болежка за дебютиралия старши треньор Атанас Рибарски.

Последна дума обаче имаше вездесъщият през сезона Ивайло Чочев, който с кинжален удар четири минути преди края на мача оформи крайното 2:2. В добавеното време резервата Радослав Кирилов изпусна отлична обстановка да направи обрата цялостен. Той нахлу в наказателното поле и шутира, само че ударът му не бе прецизен.

Етикети: ЛудогорецЦСКАЦСКА 1948
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР