ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг

...
ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 приема Локо Пд с идеята за бронз и избягване на баража

ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив се изправят един против различен в мач от последния 35-и кръг на родния шампионат. Главен арбитър на срещата, започваща в 18:45 часа, ще е Валентин Железов.

Gong.bg ще наблюдава онлайн срещата, а вие ще може да я наблюдавате директно по DIEMA SPORT 3.

Двубоят на стадион „ Витоша “ в Бистрица е доста значим за домакините, като се явява техен втори мачбол за третото място. Отборът се нуждае от единствено точка, с цел да си подсигурява място в Европа, което не минава през бараж със седмия.

" Червените " заемат третата позиция във краткотрайното класиране с 63 пункта, като имат две точки повече от четвъртия Левски. При еднакъв актив ЦСКА 1948 ще задържи своята позиция, защото има по-добри индикатори в директните мачове със " сините ".

До момента в плейофите ЦСКА 1948 има четири равенства от четири мача – два от хиксовете са при предходния ментор Тодор Янчев, другите два при новия треньор Рибарски.

Пловдивските „ железничари “ са на шесто място с 53 пункта. Тимът съумя да прекъсне серията от три следващи загуби с победа с 2:1 над Черно море. Ако варненци изгубят от Лудогорец, а „ смърфовете “ надвият столичани, ще завършат сезона на петата позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР