ЦСКА 1948 е първият 1/4-финалист за Купата на България. Изненадващо

...
ЦСКА 1948 е първият 1/4-финалист за Купата на България. Изненадващо
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 елиминира Берое за Купата на България

ЦСКА 1948 е първият 1/4-финалист за Купата на България. Изненадващо " алените " отстраниха домакина Берое с 4:3 и сътвориха най-голямата изненада. Втородивизионният отбор изобщо не се изплаши от елитния, като момчетата на Йордан Юруков преобладаваха под Аязмото, където заралии играха много еднотипно и с центрирани топки. По два гола забиха Васил Шопов (6 и 60) и Денислав Александров (36 и 42), а за Берое се разписаха Педро Еуженио (8), Ерол Алкан (45+1) и Ибрахима Конте (76). Четвъртият гол на ЦСКА 1948 обаче беше основен, който пречупи играчите на Димитър Димитров-Херо. Все отново те упражниха заключителен напън. Първо Конте пропусна късмет в 86-ата минута преди и Виктор Генев (90+2) да профука превъзходно състояние. Генев беше открит от центрирането на Конте, само че неговият прекрасен изстрел под гредата беше избавен ловко от вратаря Даниел Наумов.

" Безобразно държание в играта ни в отбрана. Не търсим виновността в съдията, въпреки, че имаше нюанси. След като си получил 4 гола, няма по какъв начин да се оправдаваш с реферите. Не желаеме да търсим опрощение и се оправдавам на почитателите. При някои играчи липсва равнище и класа, през зимата ще има промени (чистка). Лошото е, че чужденците ни са непрестанно контузени и се стигна централен бранител (Генев) да играе като централен нападател. Мартин Камбуров не стартира титуляр, тъй като не е възобновен. Той въпреки всичко е на 39 години ", сподели Херо.

" Успяхме с огромно себераздване. Искахме успеха и най-после се поздравихме с нея. Играчите ми имат огромен темперамент и резервират успокоение, когато ни вкарват голове в сложните моменти. Това ни се случва в следващ мач. Ключът към пречупването на отбраната на Берое беше взаимоотношението при играчите. Допуснахме голове, само че това е футболът. Вкарахме един повече от противника и продължаваме. Имаме луди, динамични мачове, само че играем за феновете и това най-вече ги радва. Има огромен адреналин, само че е част от играта. Мотивацията идва, когато носиш фланелката на ЦСКА. Друг няма. Показахме, че имаме място е елита и вървим към нея - това е заветната ни цел ", разгласи Йордан Юруков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР