Циципас: Няма как да опиша това, което станаНяма как да

...
Циципас: Няма как да опиша това, което станаНяма как да
Коментари Харесай

Циципас: Няма как да опиша това, което стана

Циципас: Няма по какъв начин да опиша това, което стана
Няма по какъв начин да опиша това, което стана, толкоз съм благополучен. Това съобщи на изявлението с Джон Макенроу след края на мача си с Роджър Федерер Стефанос Циципас. 20-годишният тенисист в профил сегашния първенец в Мелбърн след четирисетова борба с 6-7 (11), 7-6 (3), 7-5, 7-6 (5).

,,От самото начало повярвах във опциите си, че мога да победя един от най-великите. Изпитвам надълбоко почитание към една от легендите на нашия спорт в лицето на Роджър Федерер. Наблюдавам го от шестгодишен, това е като една сбъдната фантазия за мен – да изляза на корта и да го победя “, стартира той.

,,Показах превъзходен борбен дух, това се дължи и на публиката, на която благодаря за поддръжката. Излизах постоянно на мрежата, с цел да го прилепям оптимално доста. Повечето играчи в тура играят главно от дъното на корта, само че аз в действителност одобрявам играта на мрежата “, приключи гъркът. В спор за място на полуфиналите той ще се изправи против испанеца Роберто Баутиста Агут, който надви в пет сета над миналогодишния финалист в конкуренцията Марин Чилич. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР