ЦИК одобри слоган, лого и първия от поредицата видеоклипове на

...
ЦИК одобри слоган, лого и първия от поредицата видеоклипове на
Коментари Харесай

„Избираме заедно”: ЦИК определи слогана на разяснителната кампания за вота 2 в 1

ЦИК утвърди слоган, лого и първия от поредицата видеоклипове на разяснителната акция за изборите 2 в 1 на 9 юни. Членовете на комисията взеха решение, че слоганът ще е „ Избираме дружно ”. Така разяснителната акция за идния избор за Народно заседание и за членове на Европейския парламент може да стартира още на следващия ден, съгласно членовете на Централната изборна комисия.

Клиповете ще бъдат предавани по националните малките екрани, радиостанции, осведомителни уеб сайтове и интернет платформи. Всички материали ще са налични също през уеб страницата и Фейсбук страницата на Комисията.

ЦИК реши също да изпрати писмо до „ Информационно обслужване ” с искане то да им даде най-късно до на следващия ден предложение за визуализация на страницата на Комисията на т.нар брояч, който да регистрира оставащото време до изборите, и на деен банер, който осведоми за изтичащи периоди.

На днешното си съвещание изборният орган гласоподава също образецът на електронен обществен указател на жалбите и сигналите, подадени до Районната изборна комисия, постановените по тях решения и инструкции за комплектуване на преписките по жалбите против решенията на Районната изборна комисия в изборите на 9 юни 2024 година да е за двата типа избори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР