ЦИК не е установила нарушения от страна на премиера Бойко

...
ЦИК не е установила нарушения от страна на премиера Бойко
Коментари Харесай

ЦИК не е установила нарушения от страна на премиера Борисов във връзка с кампанията

ЦИК не е открила нарушавания от страна на премиера Бойко Борисов по отношение на предизборната акция и сигналът против него е оставен за сведение. Това заяви представителят на комисията Александър Андреев пред медиите. Ръководството на ЦИК се срещна с президента Румен Радев.

Преди дни Българска социалистическа партия внесе тъжби до ЦИК и Съвет за електронни медии за потреблението на държавен запас за водене на предизборна акция по отношение на обществените изяви на премиера. Подобно обвиняване към него насочи и президентът Румен Радев. В отговор Борисов прикани ЦИК да ревизира дали президентът пропагандира за Българска социалистическа партия.

" Не карайте ЦИК да влиза в какъвто и да било спор сред институциите. Беше прегледан сигнал, който постъпи по отношение на нарушаване на акцията от страна на премиера. ЦИК не откри нарушавания и той остана за сведение ", изясни Андреев. Той добави, че досега от ГЕРБ не е постъпвал сигнал за президента. Ако постъпи подобен сигнал, ще бъде докладван и ЦИК ще се произнесе, добави представителят на комисията. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР