Церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Париж идния

...
Церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Париж идния
Коментари Харесай

Отлагат церемонията за Европейските музикални награди на MTV

Церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Париж идния месец е отсрочена, оповестиха уредниците, представени от Ройтерс.

Като причина те показват нестабилната международна конюнктура в разгара на спора в Израел и Газа.

Наградната гала, която бе планувано да се излъчва онлайн, трябваше да се състои на 5 ноември с присъединяване на Тейлър Суифт, Оливия Родриго, Бед Бъни и " Фу Файтърс ", които са измежду номинираните.

" Европейските музикални награди на MTV са годишно тържество на световната музика. Докато следим по какъв начин не престават да се разпростират опустошителните събития в Израел и Газа, усещаме, че моментът не е подобаващ за световно тържество. Сега е време за тъга за хилядите погубени животи. Очакваме да бъдем хазаин на Европейските музикални награди на MTV още веднъж през ноември 2024 година ".

Франция е в най-висока степен на паника след убийството на преподавател от обвинен ислямист на 13 октомври. В сряда осем френски летища получиха закани и няколко бяха евакуирани, а Версайският замък бе затворен още веднъж след трета опасност за сигурността в границите на пет дни.

Всяка година церемонията за Европейските музикални награди на MTV се организира в друг град. Миналогодишното събитие в Дюселдорф, Германия. За финален път церемонията е провеждана в Париж през 1995 г. 

Тази година Тейлър Суифт води със седем номинации за премиите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР