Церемонията по връчването на статуетките Оскар най-вероятно ще се проведе

...
Церемонията по връчването на статуетките Оскар най-вероятно ще се проведе
Коментари Харесай

Кевин Харт отново аут от Оскарите

Церемонията по връчването на статуетките Оскар най-вероятно ще се организира без водещ. До това се стигна, откакто Кевин Харт се отхвърли от поста за повторно в рамките единствено на месец. В петък комикът и Американската кино академия изявиха предпочитание още веднъж да се сработят за блестящата вечер, а в ролята на медиатор влезе водещата Елън Дедженеръс.

Въпреки това афектирани от опцията Харт да се завърне на позицията останаха чернокожите представители на LGBTQ общонстта. Причината – комикът не е правил филм с артист с друга полова ориентировка. Според позицията им, представена от The Hollywood Reporter, комикът в никакъв случай не е заявявал и поддръжката си към цветнокожите артисти.

По думите на недоволните, в Холивуд се поражда порочна процедура, в която когато един негър артист е упрекнат в хомофобство, той незабавно се афишира жертва на расизъм. Именно това афиширал, съгласно тях, и Харт.

Самият артист дефинитивно призна, че няма желание да води оскарите. Въпреки това той не разяснява нападките по негов адрес. Вместо това той посочи, че не желае да отвлича вниманието на феновете от „ основните герои “ на церемонията – номинираните филми и артисти. Оставало и прекомерно малко време до заветната вечер, което правело подготовката му на процедура невъзможна.

Така, филмовата академия за следващ път остана без водещ за връчването на премиите си. Според слуховете, огромните звезди, които биха могли да изнесат на гърба си шоуто и да привлекат нова, по-млада публика, каквото е желанието на кино институцията, не са съгласни да заемат поста. Причината – всички, в това число и публиката, ще знаят, че те са били „ аварийния вид “.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР