Церемонията по връчването на наградите Оскар“ се представи малко по-добре

...
Церемонията по връчването на наградите Оскар“ се представи малко по-добре
Коментари Харесай

Оскарите: 12% повече зрители са гледали шоуто… но дали е повече от „Последните оцелели“?


Церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ се показа малко по-добре в битката за рейтинг тази година – 12% повече фенове са се присъединили да гледат шоуто.

Според измерванията на „ Нилсен “ 18,7 млн. души са гледали живото предаване спрямо 16,6 млн. през 2022 година Ръстът може би се дължи на номинираните блокбъстър ленти „ Топ гън: Маверик “, „ Аватар: Природата на водата “ и „ Всичко на всички места едновременно “, който обра премиите на церемонията.

Въпреки това генерално цифрите на премиите са ниски и през последните години не престават да падат. Най-гледаната гала за Оскарите е през 1998 година, когато повече от 55 млн. души наблюдават по какъв начин „ Титаник “ на Джеймс Камерън става филм на годината.

Но дали повишението на цифрите ще бъде задоволително Оскарите да бият най-гледания сериал на сезона – „ Последните оживели “?

8,2 млн. фенове са гледали финалния епизод на „ Последните оживели “ при излъчването му по малкия екран. Това е най-високата численост досега. Очаква се тази численост да пораства още в идващите дни, тъй като множеството почитатели гледат сериала в стрийминг или он диманд платформите на НВО.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР