Церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV се

...
Церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV се
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, Кристиано Роналдо и какво правят двамата на европейските награди на MTV

Церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV се организира тази неделя, 3 ноември, в Севиля, Испания. Както може да се чака по аления килим на събитието се разходиха едни от най-известните звезди в музикалната промишленост.

Повлияни от Хелоуин обаче, доста от звездите позираха в някои от най-ексцентричните си дрехи. На нас обаче най-голямо усещане ни направи Никол Шерцингер, изключително поради обстоятелството, че в Instagram се появиха нейни фотоси, на които я виждаме да позирa с Кристиано Роналдо.

Преди да са тръгнали разнообразни клюки за каквито и да е връзки да сред тях двамата обаче, ще побързаме да кажем, че португалският футболист пристигна на разположение с половинката си - Джорджина Родригес. Все отново си коства да се спомене какъв брой добре наподобяват Никол и Роналдо един до различен.

Да не приказваме какъв брой секси е Никол Шерцингер с късата си алена рокля с дълги ръкави, покрита с пайети.

Безспорно кройката на дрехата акцентира съвършената ѝ фигура. По време на връчването на премиите, Никол постави още по-изрязана черна рокля с голи плещи и асиметрично деколте.

Като стана дума за секси дами, няма по какъв начин да не обърнем внимание и на половинката на Роналдо, която беше заложила на синия цвят, обличайки прилепнала по тялото рокля с два реда копчета и огромна странична цепка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР