Центровете на фондация Владиславово организира летни занимания на своите потребители,

...
Центровете на фондация Владиславово организира летни занимания на своите потребители,
Коментари Харесай

Центровете на фондация Владиславово с програма за летните занимания

Центровете на фондация " Владиславово " провежда летни занимания на своите консуматори, показа за ДНЕС+ ръководителят на фондацията и шеф на Центъра за социална поддръжка в Аспарухово Андрияна Русева.

Тя разясни, че заниманията, които са планувани в програмата са доста забавни и просветителни за потребителите на центровете. Сред тях има ролеви игри, извършения в правоговор и правопис, ориентировка в лабиринт, здравни беседи и други

Занятията ще се организират дните понеделник и сряда от 1 юли до втората седмица на м. септември в това число.

Децата ще преминат през разнообразни типове образования под формата на игри и дедактични извършения, чиято цел е да развие уменията им да се ориентират - дните от седмицата, месеците в годината - наименуване и нареждане в тяхната поредност и обогатяване на речника с смяната в годишните времена.

Специалистите в центровете ще проведат беседи с потребителите за тяхната ориентировка за бъдещото им професионално развиване, като децата ще бъдат осведомени с специалности от разнообразни области и тяхното оществено значение.

Децата ще имат опция да се срещнат с чилищната среда за тези, на които занапред следва, а на учениците ще бъдат изнесени лекции на тематика толерантността в учебно заведение и приемане на децата с разлики и спазването на разпоредбите в учебно заведение.

И този път няма да бъде подценена сигурността на пътя на малчуганите. Експертите във фондация " Владиславово " ще срещнат своите консуматори с главните правила за придвижване по пътищата и сигурността на пешеходците.

От 1 юли доникъде на септември експертите от организацията са подготвили доста щури игри, изненади и просветителни занимания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР