Центрове за гуми Диана мамят по най-брутален начин своите клиенти.

...
Центрове за гуми Диана мамят по най-брутален начин своите клиенти.
Коментари Харесай

Шофьори разкриха: Ето как в центрове за гуми Диана МАМЯТ! Скандална схема с уж криви джанти

Центрове за гуми Диана мамят по най-брутален метод своите клиенти. Типично по български майсторите безочливо лъжат хората, които им се доверяват. Вижте описа на един от пострадалите попаднал в сервиза на компанията на  Ботевградско Шосе.

Един въпрос към управата на Центрове за гуми Диана и по-конкретно сервиза им на Ботевградско Шосе.  Намирате ли за правилна бизнес процедура чиновниците ви най-нагло да лъжат клиентите, че са им криви джантите и безусловно да ги изнудват за изправяне на всичките 4-ри броя? И това в случай, че одеве си купил 4 нови гуми и си платил монтаж и баланс и си занесъл изчистени и тествани джанти? Случката се разиграва на 04.06.2018 (вчера) в към 18:00 часа, както споделих в сервизния център на Ботевградско Шосе.

Спирам на паркинга, влизам в магазина и почтително си заплащам 4 нови гуми, които бях ревизирал авансово, че имат налични. Казвам, че нося джанти и желая да се инсталират и сложат на колата, заплащам си монтажа и салдото и излизам извън при момчетата от сервиза.

Въпросният непрокопсаник от фотографията вади джантите от багажника, носи ги вътре и безусловно незабавно излиза и гордо декларира - тия джанти са супер криви! Аз, леко сюрпризиран (при състояние, че съм ги ревизирал когато изхвърлих старите гуми от тях) - споделям ок, дано да ги забележим на машината. Влизаме вътре, младежа ги реди една след друга и - цялостен потрес - джантите напряко играят казачок. На всяка една борда им дава отклоняване по над сантиметър и цялото колело се клати. Аз съм покъртен, по какъв начин е допустимо, до последно съм ги карал и нищо да не усетя.

Казва ми - можем да ги надигнем и аз с принуда се съгласявам, към момента не вярвайки какво съм видял. Слагат ги на другата машина за изправяне и О, Чудо, борда не помръдва грам. Натискат с хидравличния крик по 1-2 пъти лекичко тук там и за няма и 3 минути ми " изправиха " и 4-те джанти. Леко раздразнителен, почнах да се чувствам че ме пързалят и непосредствено ги питах, по какъв начин по този начин на едната машина играеха безобразно, а на другата никак? От там към този момент се почна едно хълцане и мънкане и няма да разказвам отново абсурда, който последва.

Каква е схемата - на първата машина имаше поставена една поставка на самата главина, която не разрешава джантата да легне компактно. Съответно като я стегнат с конуса - цялото колело е застанало на погрешно и надлежно играе безобразно. В следствие, несъмнено подложката беше махната, а аз в учудването си не се усетих на момента.

Беше ми отказано да видя записа от камерата, защото " в този момент в края на деня не можело, да съм дойдел на следващия ден в 9 ". " Като ми свидело да си платя за изправянето, да съм си платил единствено за 2 броя, айде от тях да минело ". " Машината не се виждала от камерата и за това нямало какво да създадат ", макар, че въпросната камера гледа навръх там, и какви ли още нелепости не изслушах. Няма да разясня и обстоятелството, че се трябваше категорично да ги пъдя да не развиват и завиват сектретните болтове с гайковерта, а на ръка.

И отново запитвам, уважаеми Центрове за гуми Диана - съгласно вас обикновено ли е толкоз безочливо да лъжете клиентите си и смятате ли да вземете ограничения против въпросните чиновници, рушащи реномето на компанията Ви? В цялата скица с изключение на служащите в сервиза е и търговеца от магазина, който искрено се опита да прикрие схемата. Имате записи от камери, известно е кои чиновници са били на промяна по това време, чудно ми е ще има ли реакция от Ваша страна? Мога да дава и фактурата за покупката в случай че е нужно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР