Въпреки честите изкачвания и падания на цената на Биткойн, криптовалутата

...
Въпреки честите изкачвания и падания на цената на Биткойн, криптовалутата
Коментари Харесай

Криптовалута, която скочи с 4600% само за месец

Въпреки честите изкачвания и рухвания на цената на Биткойн, криптовалутата към момента има забележителен капацитет за по-нататъшен и все по-сериозен напредък. Това твърди известния крипто пълководец, прочут с псевдонима Bluntz. Той допуска, че актуалното държание на Биткойн прилича това на златото, изключително във връзка с консолидацията към историческите върхове на благородния метал.

Криптоаналитикът се базира на двуседмична графика на златото, демонстрираща продължителната му търговия, обвързана с обхват, преди в последна сметка да пробие и да доближи рекордни стойности. Bluntz спекулира, че Биткойн може да следва сходна траектория, въпреки и в по-бърз проект.

Крипто специалистът предвижда още, че златото евентуално може да доближи $4000, основно заради опасенията, свързани с инфлацията.
 Три евентуални печеливши от халвинга на биткойна, с изключение на Биткойн
Три евентуални печеливши от халвинга на биткойна, с изключение на Биткойн

Очевидният победител, несъмнено, е Coinbase. Но има и други...

Поскъпване с 4600% единствено за месец

Наскоро Bluntz осведоми своитепо следователи за неотдавнашната си дълга позиция в PUPS (Ordinals). Това решение беше взето след прогресивен пробив, следен на четиричасовата графика на токена. От техническа позиция пробивът, предстоящ над горната граница на прогресивен канал, нормално се пояснява като бичи сигнал.

Към момента на въпросната актуализация в средата на април PUPS се оценяваше на $78, отбелязвайки впечатляващ скок от 4656% от най-ниската си стойност от $1,64, записана на 17 март.

Анализът на Bluntz включва графика, илюстрираща настоящата траектория на PUPS, като прави паралели с модела, следен преди този момент при Nosana (NOS), децентрализиран протокол за групови калкулации, преди пробива му по-рано през годината.
 Злато или Биткойн: Дилемата на Южна Америка
Злато или Биткойн: Дилемата на Южна Америка

И двата актива имат доста положително показване напоследък, само че какво следва?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР