Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС и парламентарната група се

...
Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС и парламентарната група се
Коментари Харесай

Активът на ДПС се събира днес в Сараите на Доган

Централното оперативно бюро (ЦОБ) на Движение за права и свободи и парламентарната група се събират през днешния ден при почетния ръководител на партията Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила. Заседанието е планувано за 15:00 часа в базата на Движение за права и свободи в столичния квартал "Бояна “.

Ще се разискват трусовете в страната през последните седмици, напрежението сред институциите и скандалната договорка за ЧЕЗ, оповестява Епицентър.бг.

Депутати показват, че по принцип постоянните съвещания на ПГ на Движение за права и свободи се организират в централата на партията на бул. "Александър Стамболийски “ 45 А. Този път обаче депутатите са поискали съвещанието да е при почетния ръководител в "Бояна ", с цел да бъдат изслушани повече отзиви по отношение на напрегнатата обстановка в страната през последния месец и да се чуе обобщаващия разбор на доктор Доган. Заседанието ще бъде водено от ръководителя на партията Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР