Централният защитник на Левски Хосе Кордоба отново ще получи повиквателна

...
Централният защитник на Левски Хосе Кордоба отново ще получи повиквателна
Коментари Харесай

Панама отново привиква основен защитник на Левски

Централният бранител на Левски Хосе Кордоба още веднъж ще получи повиквателна за селекцията на Панама, пишат медиите в страната. Националният отбор на централноамериканската страна се изправя против Коста Рика в четвъртфинален конфликт от шампионата за Лигата на нациите на КОНКАКАФ. Двубоите с „ лос тикос “ са на 17 и 21 ноември, като Панама първо е посетител, а по-късно приема противника си.

22-годишният Кордоба бе засипан със суперлативи от селекционера Томас Кристиансен и локалните медии след положителните си игри в предходните мачове против Кюрасао и Гватемала, които бяха извоювани надлежно с 2:0 и 3:1. Футболистът на „ сините “ действаше в сърцето на защитата в скица на игра с трима в отбрана.

В момента той е и най-стабилно представящият се състезател в ариергарда на Левски. От началото на сезона Кордоба в 20 дуела във всички шампионати със синия екип. Не е изключено към него още веднъж да има интерес от клубове от чужбина през зимата, както бе при започване на тази година, само че тогава до трансфер не се стигна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР