Централният защинтик на ирландския шампион Крусейдърс - Марк Маккристъл, коментира

...
Централният защинтик на ирландския шампион Крусейдърс - Марк Маккристъл, коментира
Коментари Харесай

В Крусейдърс: Няма какво да губим срещу Лудогорец

Централният защинтик на ирландския първенец Крусейдърс - Марк Маккристъл, разяснява идните мачове с Лудогорец от квалификациите на Шампионската лига. Опитният защитник счита, че неговият отбор няма какво да губи против разградчани, който дефинира за любимец в конфликта.

" През предишния сезон те стигнаха до 1/16-финалите на Лига Европа, тъй че сигурно имат съществени качества. Ще бъдат сложни мачове. За нас всеки противник щеше да бъде тежък, само че аз доста се вълнувам. Всеки желае да играе против топ тимовете и да види опциите си против мощните играчи в Европа, тъй че ние чакаме с неспокойствие предизвикването. А и в последна сметка, няма какво да губим. Ще отидем там и ще дадем всичко от себе си, с цел да реализираме добър резултат. Трябва да се насладим на тези мачове. Дали ще успеем, нищо не се знае. Със сигурност се нуждаем от положителен резултат от първия мач, върху който са стъпим за реванша ", разяснява Маккристъл.

" Очевидно е, че Лудогорец е мощен тим и всички считат, че те ще продължат, само че нашата цел ще бъде да ги затрудним оптимално. Тези европейски тимове разполагат с доста технични футболисти и умеят да разиграват чудесно. Ние също би трябвало да владеем добре топката, тъй като може да изпаднем в обстановка, в която да се наложи да я гоним през множеството време. Предполагам, че температурите също ще бъдат високи, което ще направи мача в Разград още по-тежък за нас ", сподели още Маккристъл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР