Централният нападател на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк говори пред медиите

...
Централният нападател на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк говори пред медиите
Коментари Харесай

Сердюк: Ще бъде трудно, но аз обичам такива мачове

Централният нападател на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк приказва пред медиите преди дербито с ЦСКА - София в неделя. Украинският изпълнител сподели, че чака сложен конфликт, само че тъкмо такива били по неговия усет.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Очаквам този мач, дерби е, ще бъде сериозна борба. Готвим се, чакаме го. Ще бъде мъчно, аз обичам такива мачове. Целта е да победим, желая медали и титли в моята кариера. 
 Тодор Янчев: Мач като мач! Всички знаем коза на съперника, само че няма да го кажа Тодор Янчев: Мач като мач! Всички знаем коза на съперника, само че няма да го кажа
Преди този мач е малко по-различно, в сравнение с против различен конкурент, само че това е естествен мач. Труден мач, само че естествен. И той носи три точки, като всеки различен. Всяко дерби е мъчно, уповавам се да победим ", сподели Сердюк пред публицистите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР