Централният нападател на новака в Екстракласа Сандеция (Нови Сонч) -

...
Централният нападател на новака в Екстракласа Сандеция (Нови Сонч) -
Коментари Харесай

Алекс Колев пред Sportal.bg за проваления трансфер и мечтата му да се завърне в националния отбор

Централният нападател на новака в Екстракласа Сандеция (Нови Сонч) - Александър Колев, бе на крачка от контракт първо в полския гранд Лех Познан, а в последния ден от трансферния прозорец с Заглебие (Любин), който предложи 250 хиляди евро за 25-годишния голмайстор. Sportal.bg се свърза с някогашния капитан на младежкия народен тим, с цел да опише за какво не се стигна до автограф с един от трите огромни отбора, задачите пред него до края на сезона и желанието му да се завърне в националния тим на България.

- Здравей, последните седмици бяха доста забавни към теб. Говореше се, че много тимове те наблюдават, разкажи какво се случи?
- Здравейте на всички читатели на Sportal.bg. Имах две публични запитвания от Лех Познан и Висла (Краков). Вчера и Заглебие (Любин) предложиха сериозна оферта за мен. Всичко се случи доста бързо. Агентът ми се обади, с цел да ми каже тази информация.

- Каква е повода, с цел да не смениш тима в Полша?
- Истината е, че от Лех пратиха оферта за наем + алтернатива за откупуване. Ръководството на Сандеция не се съгласиха на това предложение. Висла и Заглебие предложиха сериозна трансферна сума, само че тимът ми не пожела да ме пусне. Вече всичко е история.

- Как се чувстваш, откакто не съумя да преминеш в различен тим?
- Това са доста огромни клубове. Щастлив съм, че тези тимове ме желаеха. За мен това е огромна чест, само че това, че не станаха нещата, ме карат да съм още по-мотивиран и да покажа още по-добра игра до края на сезона в Екстракласа.

- Какви са задачите ти до края на сезона в шампионата на Полша?
- Нашата цел е ясна. Всички желаеме да се спасим и да останем в елита. Ситуацията не е лека, само че се готвим за сериозна борба. Амбицията ми е да съм здрав и да демонстрирам положителни игри, да отбелязвам голове и да оказа помощ Сандеция да се избави.

Najbliszy rywal @BB_Termalica https://t.co/yblm5TyLX9 #sandecja #nowyscz #sandecjanowyscz #kibicujesandecji #BBTSAN pic.twitter.com/AFPLR9ddFT
— Sandecja Nowy Scz (@SandecjaNS) February 22, 2018
- Имаш огромен опит в Белгия и България. Каква е разликата сред тези шампионати, и това в Полша?
- Първенството в Полша е сходно на това в Белгия. Играе се на висока скорост, нужна е доста сериозна физическа подготовка. Футболът е доста пряк. Шампионатът тук е на едно много положително равнище.

- Последен, само че доста значим въпрос. Предстоят контролни срещи на националния тим. Чувстваш ли се подготвен да облечеш още веднъж екипа на България?
- Здрав съм, усещам се във форма. Играя всеки мач. Каквото зависи от мен, се пробвам да го върша. Ще е изключителна чест, в случай че Петър Хубчев ме извика в националния тим. Това е огромното ми предпочитание. Екстракласа 24 кръг, събота 24 февруари  Термалика 1:0краен резулат  Сандеция (Нови Сонч)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР