Централният нападател Дарвин Нунес е направил огромен скок в развитието

...
Централният нападател Дарвин Нунес е направил огромен скок в развитието
Коментари Харесай

Клоп: Нунес е направил огромен срок в развитието си

Централният нападател Дарвин Нунес е направил голям скок в развиването си през лятото и от това печелят всички в Ливърпул. Това мнение изрази мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп след триумфа с 3:1 над Уест Хям.

24-годишният Нунес, който стартира втория си сезон на " Анфийлд ", вкара втория гол за успеха над " чуковете " и към този момент има четири попадения този сезон.

" През последните седмици се вижда този скок, който е направил Дарвин. В момента той е опасност за всяка противникова отбрана ", сподели Клоп.

" Винаги сме можели да разчитаме на него, само че е доста значимо, че той се трансформира в - не знам дали го споделям вярно - болър ", добави германецът, който употребява характерен термин, с цел да опише комплексното показване на уругваеца.

" Основната разлика в играта му обаче идва от желанието му да оказва помощ в отбрана. Всъщност той постоянно е желал, само че просто не беше задоволително съгласуван. В момента наподобява много по-добре и тимът привикна с неговата игра ", съобщи още Клоп.

От началото на сезона във Висшата лига Ливърпул има пет победи и едно тъждество в шест мача и изостава единствено с две точки от водача в класирането Манчестър Сити.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР