Централният бранител на Ливърпул Жоел Матип обясни, че дълбокото позициониране

...
Централният бранител на Ливърпул Жоел Матип обясни, че дълбокото позициониране
Коментари Харесай

Защитник на Ливърпул: Срещу Арсенал беше трудно

Централният защитник на Ливърпул Жоел Матип изясни, че дълбокото позициониране и бързите контраатаки на Арсенал са създали дербито сред двата отбора от третия кръг на Висшата лига много мъчно.

"Мърсисайдци завоюваха с 3:1, откакто точно Матип откри резултата в края на първото полувреме. През втората част огромната звезда на домакините Мохамед Салах оконочателно умъртви интригата, вкарвайки два бързи гола. Въпреки това за огромни интервали от първата част срещата беше равностойна, като новата звезда на Арсенал Никола Пепе пропусна няколко хубави положения, с цел да открие резултата.

Матип приказва за компликациите, които срещна тима на Клоп, с цел да завоюва успеха.

"Трябваше да бъдем доста търпеливи по време на 90-те минути. Те се бяха затворили доста надълбоко в своята половина и ни сътвориха проблеми на контраофанзива. Оставяха ни доста малко пространство към личната врата и това беше мъчно, само че в последна сметка свършихме нашата задача ", разяснява Матип.

"Справихме се добре, само че против толкоз мощен тим постоянно е комплицирано. Имаме нужното самочувствие и за идващите мачове, само че е прекомерно рано към момента през сезона и би трябвало да сме деликатни в изявленията си ", приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР