Централата, щабовете и останалата недвижими имоти на ВМРО-ДПМНЕ, които са

...
Централата, щабовете и останалата недвижими имоти на ВМРО-ДПМНЕ, които са
Коментари Харесай

Имотите на ВМРО-ДПМНЕ остават запорирани

Централата, щабовете и останалата недвижими парцели на ВМРО-ДПМНЕ, които са общо 69 здания, остават запорирани, оповестиха от Основния съд Скопие 1, откакто наказателният съвет отхвърля жалбата, която през вчерашния ден внесоха от партията.
„ Наказателния съвет при Основния съд Скопие 1 през днешния ден, прегледа обжалване на решение на арбитър по предходна процедура, която почете предлагането на прокуратурата и наложи краткотрайна мярка за обезпечаване на недвижими парцели на политическа партия, посочена в предлагането. Съветът, след обмисляне на обстоятелствата и доказателствата в жалбата, одобри решение, с което отхвърли жалбата и удостовери решението на съдията по предходната процедура “, оповестиха от съда, съобщи БГНЕС.
Прокуратурата показа в съда настояването за запориране на активите на ВМРО-ДПМНЕ, откакто Християн Мицкоски разгласи допустима продажба или отдаване чартърен на Белия замък. Това нещо не се вписва в обвиняванията заради следствието " Талир ", което се отнася за нелегално финансиране на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР