Центърът за временно настаняване в Шумен има готовност да предостави

...
Центърът за временно настаняване в Шумен има готовност да предостави
Коментари Харесай

Центърът за временно настаняване в Шумен има готовност да предостави подслон за бедстващи

Центърът за краткотрайно настаняване в Шумен има подготвеност да даде заслон за бедстващи, закъсали по пътищата при тежки зимни условия водачи и пасажери и за хора, останали по някаква причина на улицата. Това оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

Центърът, който се намира на ул. "Шуменска комуна " 22, разполага с 20 кревати, разпределени в пет стаи. Помещенията са освежени през лятото от общинското строително дружество и са снабдени с ново постелъчно долни дрехи.

Всяка от стаите има и обособен хигиеничен възел с баня, тоалетна и топла вода. Към момента в Центъра няма настанени бедстващи хора.

Във връзка с прогнозата за още по-сериозно захлаждане през идващото денонощие, чака се през нощта температурите да паднат до минус 12 градуса в Североизточна България, от общинската администрация осведомят, че са в непрекъсната връзка с дежурните чиновници в ОД на Министерство на вътрешните работи и на Дирекцията за обществено подкрепяне и са в цялостна подготвеност да дават заслон на нуждаещите се хора, в случай че това се наложи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР