Центърът за градска мобилност в София търси от кого да

...
Центърът за градска мобилност в София търси от кого да
Коментари Харесай

ЦГМ купува 15 бели коли с тъмен салон на лизинг за 605 000 лв. без ДДС

Центърът за градска подвижност в София търси от кого да закупи нови коли за потребностите си. От инспекция на Българска телеграфна агенция в уеб страницата на Агенцията за публични поръчки излиза наяве, че сдружението желае да купи, при изискванията на действен лизинг с равни месечни вноски, 15 броя нови неупотребявани возила, които да бъдат в бял цвят и с мрачен пътнически салон. Обявената цена за покупката им е 605 000 лева без Данък добавена стойност или за 40 333 лева без Данък добавена стойност за един автомобил.

От изпълнителя на поръчката се чака да даде 10 идентични по марка коли с най-малък стандарт на горивото Евро 6 и пет коли на ток - също от една марка. Доставените коли би трябвало да са излезли от завода най-късно предходната година.

Според документите изпълнителят има задължението за лична сметка да записва колите и да ги застрахова. В офертата си всеки участник би трябвало да предложи и фабрична гаранция на колите от най-малко пет години.

Срокът за доставка на всички транспортни средства е до два месеца след подписване на контракта за осъществяването на поръчката. Мястото на доставката е Автобаза под моста " Чавдар ".

Изплащането на лизинга би трябвало да стане в границите на 4 години и половина от датата на сключване на приемопредавателения протокол за доставка на всички коли.

Участниците могат да подават офертите си до 7 октомври.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР