Центърът за градска мобилност пусна в четвъртък смарт приложение Sofia

...
Центърът за градска мобилност пусна в четвъртък смарт приложение Sofia
Коментари Харесай

София пуска приложение за бързо заплащане и освобождаване на автомобила от скоба

Центърът за градска подвижност пусна в четвъртък смарт приложение Sofia Plus за бързо възнаграждение и освобождение при слагане на “скоба” на автомобил.

Приложението се изтегля гратис и изисква еднократна регистрация. Чрез него ще може отдалечено с кредитна или дебитна карта да се заплати освобождението на арестувания автомобил.

По този метод отпада нуждата да се декларира освобождение от “скоба” по телефона до Информационния център на сдружението, което до момента беше единствената алтернатива. Няма да има потребност лидерът да стои до автомобила и да се чака мобилния екип “Скоби” на ЦГМ.

Веднага след премахване на “скобата”, той ще получава SMS, че е належащо да заплати нов престой или да реалокира автомобила си.

Чрез Sofia Plus може да се заплати таксата за освобождение от “скоба” на автомобил, който не е на самия лидер, а да вземем за пример на негов другар или родственик.

Достатъчно е да се вкара номера и данните на банковата картата. Системата употребява латиница и работи както с Android, по този начин и iOS.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР