Центърът на София ще е блокиран по време на Церемонията

...
Центърът на София ще е блокиран по време на Церемонията
Коментари Харесай

Блокират центъра на София за откриването на българското европредседателство

Центърът на София ще е блокиран по време на Церемонията по разкриване на българското европредседателство. Ще бъдат неразрешени придвижването и паркирането по основни улици към Народния спектакъл и НДК. Живеещите в центъра на града, които паркират с целогодишни стикери, могат да търсят свободни паркоместа в близки улици в региона, обясниха от Столичната община.

София

И до момента в който текат последните подготвителни поправки в центъра на София преди началото на Българското европредседателство, водачите ще би трябвало да сменят колите с колело.

12 основни улици в центъра на София ще бъдат затворени за придвижване или са със възбрана за паркиране директно преди и след Церемонията по разкриване на българското европредседателство. Карето към Народния спектакъл " Иван Вазов " и НДК ще бъдат затворени.

Забранено за паркиране ще е карето от улици към театъра и ул. " Гурко " от 17:30 ч. на 10 януари до привършване на церемонията на 11-и.

Абсолютно неразрешено за придвижване ще е същото каре от 8 ч. сутринта на 11 януари, когато е Официалната гала по разкриване, до привършване на церемонията.

Николай Налбантов, работещ в центъра на София: При всички случаи затрудняват живота, тъй като мъчно стигаме до тук, още по-трудно си тръгваме.
Работещите в региона търсят всевъзможни различни паркинги.

Николай Налбантов, работещ в центъра на София: Така внезапно е механична мярка. От на следващия ден няма да се паркира и край. - 2 дни. - Не е решение, съгласно мен. 2 дни някак си ще го преживеем, но по-дълъг интервал към този момент... - Ние особено употребяваме вътрешния двор на тая къща.
На 12 януари, в петък, засилените ограничения за сигурност ще са в действие към НДК. Движението може да бъде спирано по улиците " Доспат ", " Христо Стамболийски " и " Баба Неделя " при бул. " Витоша ". А от 11 до 12 ч. в същия ден рейсовете няма да стопират при Моста на влюбените.
 Европредседателството блокира придвижването в София Европредседателството блокира придвижването в София
В идващите дни придвижването в централната част на столицата ще бъде същинско предизвикателство. Причината е формалното разкриване на Българското предс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР