Центърът на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис получи контузия на

...
Центърът на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис получи контузия на
Коментари Харесай

Антъни Дейвис получи нова контузия

Центърът на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис получи травма на главата, откакто беше ударен от Кевон Лууни от Голдън Стейт по средата на четвъртата четвърт при загубата на отбора от Уориърс със 106:121 в мач номер 5 от полуфиналите на Западната конференция в Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада.

Дейвис се хвана за главата, правейки гримаси на пейката, преди да отиде в съблекалнята при оставащи 7:43 минути. Той и Лууни се бореха за позиция под коша при изстрел на Д`Анджело Ръсел от Лейкърс, когато беше ударен несъзнателно.

Центърът е под въпрос за шестия дуел в петък вечер в Лос Анджелис, само че треньорът Дарвин Хам изглеждаше спокоен и не даде детайлности за положението му. TNT заяви, че Дейвис се е нуждаел от инвалидна количка, с цел да отиде до съблекалнята.

" Очевидно всички видяха, че е ударен в главата, само че преди малко лекарите го прегледаха и наподобява добре ", сподели Хам.

Лейкърс води в серията с 3:2 победи и е единствено на един триумф от място в идната фаза на плейофите.

Центърът на " езерняците " приключи с 23 точки, 9 битки и 3 асистенции.

Съотборникът му Остин Рийвс заяви, че Дейвис се оправя " по-добре ", което е позитивен знак, само че че Лос Анджелис ще бъде подготвен за идващия мач със или без него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР