Центърът на Академик Пловдив Кръстан Кръстанов даде интервю за официалните

...
Центърът на Академик Пловдив Кръстан Кръстанов даде интервю за официалните
Коментари Харесай

Баскетболист на Академик: Искам да стана шампион на България

Центърът на Академик Пловдив Кръстан Кръстанов даде изявление за формалните профили в обществените мрежи на пловдивчани. Бившият център на Ямбол показа за какво е решил да смени клубната си принадлежност през миналото лято, като означи, че е впечатлен от организацията на отбора на Йордан Янков. 23-годишният баскетболист съобщи, че желае да стане първенец на България, а като цел за сезона с Академик си слага влизане в топ 4.
Прочетете още
“През последните два сезона и половина играх в Ямбол под управлението на Тони Дечев. Мисля, че много напреднах и извлякох максимума от тази обстановка. Прецених, че е време моята последваща стъпка в баскетболната ми кариера. В начолото на това лято старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков се свърза с мен. Мисля, че моето място е тук. Така го усетих от вътрешната страна, моята вътрешен глас ме докара в Пловдив. Имах много предложения, само че в последна сметка считам, че направих вярното решение.

Доста прелестно съм сюрпризиран от организацията на Академик Пловдив. Тук е вярното място за мен. Всичко е супер и се усещам чудесно. Щастлив съм, че направих този избор да дойда тук. Всеки се старае за това организацията да върви напред и да просперира. Тук има всичко належащо за това един състезател да се усеща добре и да демонстрира какво може. Чувствам се ужасно стимулиран за сезона. Можем да покажем едно положително лице. Имаме огромен капацитет и супер колектив. Лично от мен може да се чака здрава игра във всеки един мач и себераздаване, атрактивни осъществявания и, уповавам се, много победи. Мисля, че всеки един играч постоянно желае да завоюва купата на страната.

Моята цел е да стана първенец на България. В персонален проект желая да реализира максимума на опциите си и да дам всичко от себе си. Пожелавам си здраве на мен и моите съотборници, без него не можем да реализираме нищо. Другото е преодолимо и със здрава работа се реализира. Ще покажа на какво съм кадърен. Поставям цел пред тима влизане в топ 4 ”, съобщи Кръстанов.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР