Център за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс

...
Център за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс
Коментари Харесай

Детски комплекс Сливен организира „Ден на отворени врати“ за 1 юни

Център за поддръжка за личностно развиване - Общински детски комплекс - Сливен провежда „ Ден на отворените порти “. Инициативата ще се организира на 1 юни и е по случай Деня на детето, заяви шефът на Комплекса Христо Котов.

От 17 до 18,30 часа Центърът ще бъде отворен за свободно посещаване. В рамките на проявата децата и младежите на възраст от 6 до 18 година, и техните родители ще могат да се срещнат с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители

Директорът на ОДК Христо Котов изясни, че през актуалната година, заниманията се организират в над 60 групи в региона на науката, технологиите, изкуствата и спорта.
„ Групите и съставите са съобразени с желанията, ползите и свободното време на децата и учениците и се управляват от потвърдили се педагози. Извънкласните занимания са в свободното време на учениците. Обучението в Детски комплекс - Сливен е гратис и дава опция на децата за личностна изява, да развиват креативния си капацитет, да надграждат своите умения и познания, както и да вземат участие в разнообразни конгреси. Всички са добре пристигнали на 1 юни, с цел да се срещнат с активността и преподавателите ни “, сподели Христо Котов.

През тази образователна година Общински детски комплекс – Сливен организира занимания по „ Информационни технологии и компютърно моделиране “, „ Компютърни и интернет технологии “, математика, изящни и приложни изкуства, спорт.
Част от Детския комплекс са Класически хор " Дружна ария ", Хор за национални песни, Детски младежки фолклорен отбор " Тракийче " и Модерен балет " Грация ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР