Цените на смартфоните на Apple са едни от високите на

...
Цените на смартфоните на Apple са едни от високите на
Коментари Харесай

Създадоха смартфон за $135 000, има Ролекс на гърба СНИМКИ

Цените на смарт телефоните на Apple са едни от високите на пазара на флагманските устройста. Дори  стойността на най-новите модели не може да се съпостави с тази на нова дизайнерска направа.

Става въпрос за специфичен златен Iphone, в който има вграден работещ “Ролекс ”. Дизайнерите от Caviar са изработили бутиков модел, който е събрал технологията с магията на механичните часовници. Цената обаче не е за всеки, купувачите ще би трябвало да извадят цели $135 000.

Луксозният артикул е оголен през тази седмица, написа “Дейли Мейл ”. На гърба на златния телефон ще има работещ Ролекс Дайтона и осем диаманта.

Caviar е студио познато с първокласни версии на разнообразни артикули, а в предишното са създавали  Iphone, в гърба на който има вградена част от зъб на динозавър. Сред другите има артикули са златни слушалка и Ipnone, въодушевен от Тесла, в който е вграден слънчев панел.

" Дайтона " – както е името на последния им първокласен модел, без подозрение е един от най-интересните им планове досега.

Материалът, от който е построен корпуса, е същият употребен от " Ролекс ". А точно титаний затрупан със особено покритие, което прибавя нараснала резистентност.

“Черешката ” в плана без подозрение е часовникът. Става въпрос за работещ " Ролекс Космограф Дайтона ", който е ситуиран на задната част на смарт телефона. Там има и три декоративни кръга, които също са от злато.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР