Цените на имотите растат, но заедно с тях растат и

...
Цените на имотите растат, но заедно с тях растат и
Коментари Харесай

Новият проект Сasa Moderna предлага концепция за зелен и хармоничен живот

Цените на парцелите порастват, само че дружно с тях порастват и условията на купувачите. Те търсят просторни жилища, зеленина, въздух, места за паркиране, качествено строителство и добра среда. Заради презастрояването, трафика и неналичието на паркоместа, централните квартали на огромните градове стават все по-непривлекателни както за живеене, по този начин и за бизнес. Пловдив не прави изключение в тези трендове. Цените и на новото, и на остарялото строителство в центъра са извънредно високи, а в някои случаи надалеч надвишават действителната стойност на предлаганото. Затова ползата на купувачите, а респективно и на вложителите е ориентиран към зоните с капацитет. Заради близостта с Родопите, Пловдив пораства на юг и на запад, а в Остромила към този момент никнат красиви зелени комплекси с ниска етажност, съвременна визия и функционалност.

Инвеститорът на един от най- бързо продадените комплекси в Пловдив - Casa Mia, в този момент започва нов план Casa Moderna. Новият комплекс ще обезпечава по едно и също време шир и усамотение на бъдещите жители, като в това време се намира на няколко минути с кола от центъра на Пловдив. Така клиентите ще могат да живеят в тиха и спокойна среда, измежду зеленина и красиви гледки, а по едно и също време с това да имат елементарен и бърз достъп освен до работата си, само че и до всички екстри, които огромният град предлага – заведения за хранене, кино, концерт, опера, спектакъл, галерия.

Casa Moderna е решена в две П- образни жилищни структури, ситуирани върху 16 000кв.м. Сградите са проектирани с един под земята етаж и 4 надземни етажа. Комплексът разполага с 10 жилищни секции общо - по пет за всяка от постройките. Надземно връзката сред обособените здания става чрез алеи за пешеходците и улици за колите. Вертикалната връзка се реализира чрез един асансьор за всяка постройка и един общ за комплекса, свързващ дворното пространство с подземния паркинг.

Комплексът разполага с няколко съществени входа и изхода. 24 часова физическа защита, видео наблюдаване и надзор на достъпа са част от нещата, които ще обезпечат спокойствието и сигурността на притежателите на жилища. Озеленени градини с детски площадки ще радват и най-малките стопани на Casa Moderna.

Общият брой на жилищата в Casa Moderna e 208, като те са разпределени в едноспални, двуспални и триспални. Интересното и много атрактивно преимущество на комплекса е безапелационното застраховане на автомобилния фонд на живущите, а точно – 167 открити, 95 закрити парко места и 90 гаража. Бързата равносметка демонстрира, че против 208 жилището стоят 352 парко места за коли. Комплексът ще получи Акт 16 през 2023 година

За да си спестят риска от клопки в договорите и изненади в ценообразуването, клиентите избират да се доверят на вложители със устойчиво портфолио. Casa Moderna е план на капиталовата компания „ Ахат Девелопмент” ООД, с потвърден опит в жилищното строителство. Компанията се развива напълно в строителството на първокласни жилищни комплекси от затворен вид, като приключения и продаден комплекс от ново потомство Casa Mia - Апартаменти и къщи от градски вид в Пловдив, и амбициозно развиващият се Primea Beach Villas – на брега на морето в град Царево.

Casa Moderna обезпечено ще бъде постройка, която ще впечатлява от пръв взор, безапелационни са вложителите, които оферират първокласен и наличен артикул. Продажбите започват от 800 евро/кв., повече информация можете да получите на тел. 0879 04 04 04.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР