Цената на новия градски кросоувър Москвич 3 ще бъде от

...
Цената на новия градски кросоувър Москвич 3 ще бъде от
Коментари Харесай

Колко ще струва новият кросоувър Москвич 3

Цената на новия градски кросоувър " Москвич 3 " ще бъде от порядъка на 1,97 милиона рубли (около 30 000 $ по сегашния курс).

" Градският кросоувър " Москвич 3 " е първият модел, който слезе от поточната линия на обновеното произвеждане на завода " Москвич ". Новият автомобил ще се предлага за продажба на цена от 1 970 000 рубли.

" Москвич 3 " ще бъде показан в пет цвята: бяло, черно, алено, сиво и синьо ", се споделя в изказване на автомобилния производител, представено от Прайм.
 Започна серийното произвеждане на градския кросоувър
Започна серийното произвеждане на градския кросоувър " Москвич 3 " (Видео)

Продажбите на автомобила би трябвало да стартират през март 2023 година

От компанията оповестяват още, че са завършили с избора на сътрудници за дилърската мрежа в Москва. До края на годината доставката на коли ще стартира в 11 представителства на марката.

" През идната година ще концентрираме активността си в огромните съветски градове с милионно население. И с увеличението на индустриалните размери ще разтеглим наличието си на съветския пазар. Първият модел ще бъде кросоувърът " Москвич 3 ", с който се чака да бъде запълнен парка на таксиметрови компании и така наречен коли за шерване ", разяснява основният изпълнителен шеф на автомобилния цех " Москвич " Дмитрий Пронин.
 В Русия останаха едвам 14 автомобилни марки, от 60 преди година
В Русия останаха едвам 14 автомобилни марки, от 60 преди година

Три от въпросните марки са съветски, останалите са китайски
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР