Цената на кв.м. е над 3 хил.евро, а моментното състояние

...
Цената на кв.м. е над 3 хил.евро, а моментното състояние
Коментари Харесай

Още един ценен актив на КТБ май е с нов собственик, продават го за 390 хил.евро

Цената на кв.м. е над 3 хил.евро, а моментното положение след 9 години „ под ключ “, е меко казано окаяно

Централният офис на банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка (КТБ) в е разгласен за обмен за 390 хил.евро , откри Флагман.бг.

130-те кв.м. комерсиално помещение на ул. “Васил Априлов “ 8 – до арката на Свети Николай обаче са в меко казано плачевен тип , откакто в последните 9 години бяха под ключ, демонстрират фотосите в обявата. Имотът е ситуиран на партерния етаж с съществена зала и две по-малки. Има и спомагателни площи, които са усвоени поради високия таван. 

Цената на кв.м. е малко над 3 хил.евро, а обявата е оповестена от „ Ланд Енд Хауз “ ЕООД с експлицитното изискване, че се продава „ без медиатор “, т.е. от притежател.

Проверка на Флагман.бг в Агенцията по вписвания обаче сподели, че до този миг не е заявена промяна на собствеността и офисът още би следвало да се стопанисва от синдиците на затворената банка.

Не е изключено обаче този парцел да е продаден посредством някоя кредитна експозиция и новият заемодател да не бърза да влезе във притежание, преди да има сигурен покупател за партера в топ центъра на Бургас.
 Факсимиле от обявата 
Фирмата, която е пуснала публикация, се води еднолична благосъстоятелност на Стела Маринова , бизнесдама на 47 години. Постоянният й адрес е в Бургас, ж.к. “Меден рудник “, сподели нашата инспекция.

Стела Маринова има присъединяване в още пет компании – „ Био клима “ ЕООД, „ Бест фууд 1 “ ЕООД, „ Айс крийм фикс идея “ ЕООД, „ Климатек “ ЕООД и „ Айс машини СГИ “ ЕООД.

Припомняме, че преди няколко години различен офис на КТБ – на ул. “Хан Аспарух “ №3 в Бургас бе разгласен за продажба при извънредно подозрителен търг за 215 хил.лева. ()

Централният офис на ул. " Васил Априлов " е следващият актив на КТБ, който е с нов притежател.  Флагман.бг към този момент писа, че нова компания откупи кредитната експозиция на различен огромен дебитор на банката - " Странд " ЕАД. За построяването на открития мол КТБ отпусна близо 100 млн.лева, а сега експозицията се изтъргува за към 20 млн.лева. (
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР